Κοινωνία

27/06/2013 - 05:43

Ανοιχτή Ευχαριστήρια Επιστολή για τις δωρεάν εξετάσεις 320 ατόμων


Το Σωματείο ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Μυτιλήνης:

❖    Στις 8/6/2013 έκαναν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, σε 160 παιδιά των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Πέτρας και του Μόλυβου.
❖    Στις 15/6/2013 στην Αγιάσο εξετάστηκαν 160 άτομα από ορθοπεδικούς, 110 άτομα από καρδιολόγους, 90 άτομα από πνευμονολόγους καθώς και 18 ανήμπορα άτομα στα σπίτια τους.
Το Σωματείο Φίλων της Μητρόπολης Μυτιλήνης, δια του προέδρου του, Σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ. Ιάκωβου, θεωρεί επιτακτικό καθήκον του να εκφράσει βαθύτατες ευχαριστίες προς το πρόσωπό σας, για την ανιδιοτελή και αυθόρμητη συμμετοχή σας, στα πλαίσια των προληπτικών ιατρικών αποστολών του Σωματείου μας στα χωριά του νησιού μας.
Επειδή οι καιροί είναι χαλεποί και «ου μενετοί», η εθελοντική προσφορά σας είναι πυλώνας ελπίδας και αισιοδοξίας για καλύτερες μέρες των παιδιών μας και έχει περισσότερη αξία αυτή η προσφορά σας, γιατί ξέρουμε πως αυτό που κάνετε δεν έγινε στη περίσσεια του χρόνου σας, αλλά στη διαστολή του.
Επειδή επίσης το «καλό» είναι ακριβό, γι' αυτό και εμείς αναγνωρίζουμε τη βοήθειά σας, ως πολύτιμη συνδρομή στο έργο του Σωματείου μας.
Δεχθείτε παρακαλούμε, τις από καρδιάς ευχαριστίες μας, με την ευχή να είστε υγιής, δημιουργικός, πάντα «χρηστός» και «χριστός», εκεί όπου η ανάγκη περισσεύει.
 

Μοιράσου το άρθρο!