Κοινωνία

12/05/2014 - 17:02

Αποδοκίμασαν τον Αντιδήμαρχο Ηλία Κουνιαρέλλη και εκείνος κάλεσε τους αστυνομικούς!

yle="text-align: justify;">Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, ήταν προγραμματισμένη η επίσκεψη και η ομιλία ενός από τους υποψήφιους Δημάρχους Λέσβου. Για το λόγο αυτό, το Πλωμάρι επισκέφτηκε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Ηλίας Κουνιαρέλλης ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αδέσμευτη Λέσβος” του Φώτη Ξύδα.

Εχτές λοιπόν το απόγευμα, στην προκυμαία, λόγω της όλης κατάστασης, που επικρατεί με τα σκουπίδια στο Πλωμάρι την τελευταία τριετία-τετραετία, κάποιοι συμπολίτες μας, όταν αντιλήφθηκαν τον κ. Κουνιαρέλη, θέλησαν να του εκφράσουν τα παράπονα τους για την όλη εικόνα που έχει η πόλη μας, αλλά και συνολικά για τα έργα και τις ημέρες της σημερινής δημοτικής αρχής. Κάποιοι φώναζαν απευθυνόμενοι στον αντιδήμαρχο, ότι είστε ανεπιθύμητοι και μη ξαναπατήσετε εδώ. Ειπώθηκαν διάφορα και από τις δυο πλευρές και ενώ γίνονταν όλα αυτά, πέρναγε τυχαία το περιπολικό της αστυνομίας. Ο κ. Κουνιαρέλλης φώναξε τους αστυνομικούς και ζήτησε να παρθούν τα στοιχεία ενός από τους κατοίκους, που είχαν την αψιμαχία, γιατί όπως είπε δέχτηκε απειλές.

Οι αστυνομικοί με τη σειρά τους, ρώτησαν τον κ. Αντιδήμαρχο εάν σκοπεύει να κάνει μήνυση, η απάντηση ήταν θετική και αμέσως έτρεξαν να πιάσουν τον κάτοικο. Στη συνέχεια οι παρεβρισκόμενοι αντέδρασαν και μαζί με τις δυο πλευρές πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Πλωμαρίου. Φωνές, ένταση και πολλά νεύρα, με την παρέμβαση κάποιων ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Τελικά μετά από λίγη ώρα, στο τμήμα, αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, το θέμα έληξε χωρίς να υποβληθεί κάποια μήνυση.

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, ένας από τους λόγους αντίδρασης κάποιων πολιτών, ήταν η απουσία κάποιων καινούργιων κάδων που ήταν στοιβαγμένοι σε ένα φορτηγό, τους οποίες είχε φέρει ο Δήμος Λέσβου πριν λίγες μέρες στο Πλωμάρι. Τελικά όπως μας είπε ο κ. Κουνιαρέλλης, οι κάδοι βρίσκονται σε αποθήκη στο Πλωμάρι και θα τοποθετηθούν σύντομα.

Ένταση υπήρξε και σε προεκλογικό τραπεζάκι, μεταξύ αντιπάλων υποψηφίων στο Δήμο Λέσβου, χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω καταστάσεις.

πηγη: plomarinews.gr

Μοιράσου το άρθρο!