Κοινωνία

18/04/2024 - 16:23

Βρεφικά πακέτα σε νέες μητέρες του Δήμου Μυτιλήνης

Παράδοση πακέτων με βρεφικά είδη σε νέες μητέρες από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης

Η διανομή των βρεφικών πακέτων σε νέες μητέρες, που είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα, Υλική Υποστήριξη των Νεογέννητων – Βρεφικά Πακέτα (Baby Kits)» που υλοποιεί ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», με τη χρηματοδότηση της τράπεζας Eurobank και σε συνεργασία με τον Δήμο Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Κάθε πακέτο περιείχε βρεφικά ρούχα και τροφές, ρουχισμό, σκεύη τροφής και άλλα είδη που είναι εξαιρετικά χρήσιμα στους νέους γονείς κατά τους πρώτους μήνες από την έλευση του νέου τους παιδιού. Η διανομή τους πραγματοποιήθηκε με τον συντονισμό της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας και του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας, από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα, τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωστή Δήμτσα και τη Διευθύντρια του καταστήματος της Eurobank στη Μυτιλήνη Φραγκούλα Τοπαλή. 

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και φυσικά τη διοίκηση της Eurobank για την προσφορά τους. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο σημαντική είναι για τις νέες οικογένειες. Ευχόμαστε σε όλους τους γονείς να χαίρονται τα νέα μέλη των οικογενειών τους και να τα καμαρώνουν καθώς μεγαλώνουν!»

  

Μοιράσου το άρθρο!