Κοινωνία

11/03/2013 - 16:41

up date Δικογραφία σε βάρος τους δράστη - Βρίσα Λέσβου: Δολοφόνησε τον σκύλο μπροστά στον ιδιοκτήτη του

Βρίσα Λέσβου: Δολοφόνησε τον σκύλο μπροστά στον ιδιοκτήτη του

yle="text-align: justify;">Δολοφονήθηκε χθες Κυριακή 10/03/2013  στη Βρύσα Πολιχνίτου Λέσβου δεσποζόμενο ζώο μπροστά στον ιδιοκτήτη του από γείτονα, με κυνηγετικό όπλο. Σήμερα το πρωί έγινε μήνυση/καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα που είχαν φιλόζωοι του νησιού ενημερώθηκαν  ότι προχωρά η αυτόφορη διαδικασία- αλλά μέχρι στιγμής ο δράστης δεν έχει συλληφθεί. Ελπίζουμε να μην περάσει στο "ντούκου" η υπόθεση, η Αστυνομία ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ και αύριο το πρωί ο δράστης να παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λέσβου.

 

up date

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου της Λέσβου σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 75χρονουγια παράνομη οπλοχρησία και για παράβαση της νομοθεσίας περί «προστασίας ζώων συντροφιάς». Ειδικότερα, ο 75χρονος χθες (10-03-2013) το απόγευμα στη Βρίσα της Λέσβου, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα ένα σκύλο ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού.

 

up date 2

Όπως ενημερώθηκε το μέλος της "Πρωτοβουλίας  για τη Λίζα", και Αφροδίτη Σταυράκη, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λέσβου κ. Δημήτρη Κουρσουμπά, ο δράστης της δολοφονίας του δεσποζόμενου σκυλιού συνελήφθη χθες, 12 Μαρτίου 2013, τις πρώτες απογευματινές ώρες. Ο δράστης, ο οποίος κατηγορείται και για το αδίκημα της οπλοχρησίας, για το οποίο δεν παρήλθε η περίοδος του αυτοφώρου, μεταφέρεται στη Μυτιλήνη, όπου αύριο το πρωί θα παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ για το ενδιαφέρον σας & την κινητοποίησή σας! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΡΑΒΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που έπραξε τα δέοντα και απέδειξε ότι δεν υπάρχει ασυδοσία στη Λέσβο! Αναμένουμε αύριο ΚΑΙ η Ελληνική Δικαιοσύνη να στείλει με τη σειρά της ένα μήνυμα: ότι καμιά δολοφονία δε μένει ατιμώρητη!

Μοιράσου το άρθρο!