Κοινωνία

27/04/2012 - 12:26

up date Βρέθηκε ο 11χρονος που είχε εξαφανιστεί

up date ώρα 13:40 Σήμερα (27-04-2012) το μεσημέρι, στην οδό Χριστουγέννων 44 στη Μυτιλήνη (περιοχή "Φανάρι"), εντοπίσθηκε ο ανήλικος ΚΑΣΙΡΑΝΗΣ Λάμπρος του Άγγελου η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις αστυνομικές Αρχές σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όντας καλά στην υγεία του. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

Το δικό μας σχόλιο:  Η δύναμη του facebook και γενικά του ίντερνετ: 500 περίπου άτομα σε μια ώρα έκαναν κοινοποίηση την ανάρτησή μας για την εξαφάνιση του 11 χρονου. Ευτυχώς ο 11χρονος βρέθηκε και όλα πήγαν καλά. Ας λέμε και τα καλά του facebook και γενικότερα του διαδικτύου γιατί έχουμε μάθει να κατηγορούμε όσους ασχολούνται με το facebook. Να λοιπόν ,που υπάρχουν και οι ευαισθησίες και τα αντανακλαστικά. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που βοήθησαν με την κοινοποίηση της είδησης.

------------------------ η αρχική δημοσίευση και το βίντεο ALERT Φωτογραφίες του ανηλίκου ΚΑΣΙΡΑΝΗ Λάμπρου του Άγγελου και της Αικατερίνης γεν. 2001, κατοίκου Μυτιλήνης, η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στις Αστυνομικές Αρχές, σήμερα (27-04-2012) λίγο μετά τα μεσάνυχτα. 

Μοιράσου το άρθρο!