Κοινωνία

17/05/2013 - 15:44

Το Delicious corner στο πλευρό του Γρηγόρη Παπαγιάννη

 Το Delicious corner  στο πλευρό του Γρηγόρη Παπαγιάννη

Το σύνολο των εισπράξεων του Σαββάτου  18 Μαΐου πρόκειται να διαθέσουν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος Delicious Corner στην οικογένεια του Γρηγόρη Παπαγιάννη.

Η πράξη αυτή γίνεται σε συνεργασία με την επιχείρηση Π. Τζιμής – Π. Μαρινάτος & ΣΙΑ και στόχο έχει να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας του μικρού Γρηγόρη που προσπαθεί να σταθεί και πάλι γερός στα πόδια του.

Όλα τα χρήματα που θα μπουν στην ταμειακή του Delicious Corner την συγκεκριμένη ημέρα θα μαζευτούν και θα δοθούν στο πατέρα του Γρηγόρη, κ. Γιάννη Παπαγιάννη.

«Μια ημέρα είναι, η ημέρα του Ταξιάρχη καλό είναι όλοι να δείξουμε με τον τρόπο μας ότι θέλουμε να σταθούμε αρωγοί σε αυτή τη δοκιμασία των συνανθρώπων μας» είπε ο κ. Θοδωρής  Γιακαλής, ιδιοκτήτης του Delicious που μαζί με τον συνέταιρό του  Γρηγόρη Αγριτέλλη αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια.

Θα πρέπει να τονίσει ότι όλο το προσωπικό θα δουλέψει αφιλοκερδώς, ενώ κάποιες εταιρείες να στηρίξουν την επιχείρησή του στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης όπως η εταιρεία Π. Τζιμής – Π. Μαρινάτος & ΣΙΑ.

Ο  επιχειρηματίας Παναγιώτη Τζιμής που μαζί με τον συνέταιρό του  Παναγιώτη Μαρινάτο αποφάσισαν να στηρίξουν την συγκεκριμένη δράση θεωρούν έως υποχρέωση τους να ανταποδώσουν την επαγγελματική αναγνώριση που τους έχει δείξει ο κόσμος του νησιού,   προτρέπουν τη λεσβιακή κοινωνία θα συνδράμει, και ευελπιστούν ότι και άλλες επιχειρήσεις του νησιού να κάνουν κάτι παρόμοιο.

Να σας ενημερώσουμε  ότι το  κατάστημα Delicious Corner βρίσκεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στην οδό Τζέιμς Αριστάρχου 1.

Όσοι θέλουν μπορούν να ενισχύσουν και με τηλεφωνική παραγγελία στο 22510 45625.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους ιδιοκτήτες του Delicious Corner  στο τηλέφωνο 22510 45625.

Μοιράσου το άρθρο!