Κοινωνία

04/04/2023 - 19:31

«Δεν θα παίξουμε άλλο με τις ζωές μας»

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΣΒΟΥ

«Δεν θέλουμε άλλες υποσχέσεις και καταγραφές των προβλημάτων. Δεν θέλουμε άλλα προεκλογικά σόου. Δεν θα παίξουμε άλλο με τις ζωές μας», βροντοφώναξαν σήμερα Τρίτη 4 Απρίλη, οι συγκεντρωμένοι στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης, στο Κέντρο Υγείας Καλλονής και στο Κέντρο Υγείας Άντισσας.

Χαιρετίζουμε τους μαθητές και την νεολαία της Άντισσας, που έδωσαν μαζικά το παρόν στη συγκέντρωση στο Κέντρο Υγείας του χωριού τους, με τα πλακάτ να γράφουν «δεν είναι εμπόρευμα, η υγεία και το νερό».    

Για ακόμη μια φορά, κατατέθηκαν τα αιτήματα των φορέων, για την πλήρη στελέχωση των Δομών Υγείας του νησιού μας, για την κάλυψη όλων των κενών και σε προσωπικό και σε εξοπλισμό, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Και η σημερινή κυβέρνηση αλλά και οι υπόλοιπες που έχουν κυβερνήσει, με τις πολιτικές που ακολουθούν και υλοποιούν, υποβαθμίζουν και εμπορευματοποιούν την υγεία του λαού ακόμα περισσότερο.

Οι σημερινές συγκεντρώσεις, ήταν η συνέχεια των μεγάλων και μαχητικών κινητοποιήσεων της 8ης και 16ης Μάρτη, με χιλιάδες κόσμου που απαιτούσαν λύσεις και όχι υποσχέσεις.

Καλούμε τον Λεσβιακό λαό, τους φορείς του νησιού μας, να δυναμώσει τον αγώνα του, για υγεία και ασφάλεια σε Μέσα και Υποδομές.

Μοιράσου το άρθρο!