Κοινωνία

04/06/2011 - 07:53

Δευτέρα 6/05/2011: Συγκέντρωση αγανακτισμένων στην Καλλονή

Φίλοι συμπολίτες,

Το κίνημα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Είναι καιρός να αποφασίσουμε ότι πρέπει και εμείς να δράσουμε.

Πέρα από την οικονομική κρίση, την αδυναμία αντιμετώπισης των προβλημάτων από τους κυβερνώντες, την εξαθλίωση της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων, τους απεχθείς όρους του Μνημονίου, η Λέσβος έχει επιπλέον προβλήματα που δυσχεραίνουν την ζωή όλων μας

Ο ένας και μοναδικός Καλλικράτειος Δήμος είναι αδύνατον να λειτουργήσει και να εξυπηρετήσει τις 74 κοινότητες και τους πάνω από 100.000 κατοίκους του νησιού. Η έλλειψη καθαριότητας, η δυσλειτουργία της Δημοτικής Αρχής, οι τουριστικές υποδομές που απαξιώνονται είναι καθημερινά φαινόμενα.

Η Καλλονή είναι το δεύτερο μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο του νησιού μας με δραστηριότητες στο εμπόριο, στον τουρισμό, στην γεωργοκτηνοτροφία. Δεν μπορούμε πια να βλέπουμε τον τόπο μας να εξαθλιώνεται και να επικρατεί η μιζέρια, ο μικροκομματισμός και η μεμψημηρία.

Ας αφήσουμε την κριτική του καναπέ και ας συνταχθούμε και εμείς με το κίνημα των Αγανακτισμένων που γιγαντώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Όλοι μαζί την Δευτέρα 06 Ιουνίου στις 19:00 στην Πλατεία Καλλονής για να δηλώσουμε με την παρουσία μας την εναντίωσή μας στα δεινά που πλήττουν κάθε μέρα τον τόπο μας.

Η δράση μας δεν έχει τοπικιστικό χαρακτήρα. Θέλουμε να ενώσουμε την φωνή μας με όλο το νησί και με τους Αγανακτισμένους Πολίτες της Μυτιλήνης.

Όπως ακούγεται από τους τελευταίους, ένα είναι το σύνθημά μας.

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ!

Μοιράσου το άρθρο!