Κοινωνία

10/12/2022 - 13:01

Δευτέρα όλοι στο ΔΕΔΔΗΕ στη Μυτιλήνη (δίπλα στη ΔΕΗ) - Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια

Καταγγέλλουμε στον λεσβιακό λαό, την απαράδεκτη κίνηση του ΔΕΔΔΗΕ, να κόβει το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια της Αγιάσου, χθες Παρασκευή 9 Δεκέμβρη, και να την αφήνει για 2 μέρες χωρίς φως και θέρμανση με ότι συνέπειες έχει αυτό. 

 

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης, αφού με τις πολιτικές που ακολουθεί, αναγκάζει τον λαό μας να ζει στην φτώχεια και την εξαθλίωση, να ζει μέσα στα σκοτάδια. 

Οι κυβερνήσεις και οι όμιλοι της ενέργειας, θέλουν να συνηθίσουμε στην βαρυχειμωνιά και στο κρύο, να συνηθίσουμε να ζούμε χωρίς τα βασικά. 

Δεν θα τους περάσει.  

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην αποδεχτούν να παγώνουν για τα κέρδη τους, αλλά να οργανωθούν στα σωματεία τους και στους συλλόγους τους, να δυναμώσουν την δύναμη τους. 

 

Απαιτούμε:

  • Άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στην οικογένεια και σε όλα τα νοικοκυριά. Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.
  • Καμία σκέψη για αποκοπή ρεύματος σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα (μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι, συνταξιούχοι, ΑΜΕΑ κτλ.)
  • Ρεύμα φτηνό για το λαό.
  • Πάρτε πίσω τις αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος, φυσικού αερίου, πετρελαίου θέρμανσης. 

 

Όλοι και όλες την Δευτέρα 12 Δεκέμβρη, στις 10 το πρωί, στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στη Μυτιλήνη (δίπλα στη ΔΕΗ), για να απαιτήσουμε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στην οικογένεια στην Αγιάσο και να μην υπάρξει καμία άλλη διακοπή σε κανένα σπίτι. 

Μοιράσου το άρθρο!