Κοινωνία

30/07/2018 - 12:26

Διανομή κρέατος σε ωφελούμενους Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής μέριμνας Δήμου Λέσβου

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, ανακοινώνεται ότι:

Συνεχίζοντας την υλοποίηση των μηνιαίων δωρεάν διανομών προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος είμαστε δικαιούχος φορέας, ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ που έχουν ενεργές αιτήσεις- δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα-, ότι θα πραγματοποιήσουμε για τον μήνα Αύγουστο, δωρεάν διανομή 12.082 κιλών νωπού κρέατος σε όλη την Λέσβο. Η διανομή Ιουλίου ολοκληρώθηκε με την παράδοση σε δικαιούχους του προγράμματος 17.000 κιλών πατάτας.

Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 5426 δημότες μας (2397 οικογένειες).

Κάθε οικογένεια θα λάβει από 4 έως 8 kgr χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας ανάλογα με τον αριθμό των μελών της.

Στις Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης- Θερμής) η διανομή θα γίνει με φορτηγό ψυγείο από 1/8/2018 έως και 9/8/2018 στους κατά τόπους ωφελούμενοι, σε ώρες και ημέρες όπως έχουν ενημερωθεί από τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι.

Η διανομή για την Δημοτικές Ενότητες Μυτιλήνης και Θερμής θα πραγματοποιηθεί : από Τετάρτη 1/8/2018 έως Παρασκευή 3/8/2018 στα ψυγεία της ΕΨΥΠΑΛ, περιοχή Καρά Τεπέ Μυτιλήνης από 8.30 έως 12.30.

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος
Αναστασία Αντωνέλλη

Μοιράσου το άρθρο!