Κοινωνία

15/05/2019 - 12:53

Διανομή τροφίμων σε 3.933 δημότες της Λέσβου

    Από την  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, ανακοινώνεται ότι:

 

Συνεχίζοντας την υλοποίηση διανομών δωρεάν προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος είμαστε δικαιούχος φορέας, στους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις- δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα -,  πραγματοποιούμε δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.

Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 3933 δημότες μας (2053 οικογένειες) σε όλη την Λέσβο.  

Στις  Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης- Θερμής) οι ωφελούμενοι έχουν ενημερωθεί κατά τόπους   από τους εργαζόμενους  μας στο Βοήθεια στο Σπίτι για την ημέρα, τον τόπο  και την ώρα της διανομής.

 

Η   διανομή για την Δημοτικές Ενότητες  Μυτιλήνης και Θερμής, κατόπιν ενημέρωσης με γραπτό μήνυμα στα κινητά των δικαιούχων, ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου 2019,  στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ  από ώρες  8.30 έως 12.30 .

    Θα διανεμηθούν συνολικά  σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες  21.531 τεμάχια  προϊόντων . Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν, (σε συνάρτηση με τον αριθμό των μελών της οικογενείας),  είναι: αλεύρι, ζυμαρικά,  φασόλια, φακές, ζάχαρη, γάλα και τοματοπολτός.

 

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος

Αναστασία Αντωνέλλη



 

 

Μοιράσου το άρθρο!