Κοινωνία

26/06/2018 - 12:48

Δωρεάν διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Λέσβου

πό την  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, ανακοινώνεται ότι:

Συνεχίζοντας την υλοποίηση των μηνιαίων διανομών προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος είμαστε δικαιούχος φορέας, ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις- δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα, ότι θα πραγματοποιήσουμε δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.

Οι συνολικοί δικαιούχοι – ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 5.098 δημότες μας (2.363 οικογένειες).

Στις  Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης- Θερμής) η διανομή ξεκίνησε  από τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα.

Η διανομή για τις Δημοτικές Ενότητες  Μυτιλήνης και Θερμής θα πραγματοποιηθεί :

Πέμπτη  28, Παρασκευή 29 /6/2018 και Δευτέρα 2/7/2018 στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ  από ώρες  8.30 έως 12.30 .

Θα διανεμηθούν συνολικά για τις Δημοτικές Ενότητες Μυτιλήνης- Θερμής 10.046 τεμάχια προϊόντων. Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: απορρυπαντικό πλυντηρίου, ζυμαρικά, φακές, φασόλια, ρύζι και λάδι.

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ, καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος
Αναστασία Αντωνέλλη

ΤΕΒΑ

ΤΕΒΑ

Μοιράσου το άρθρο!