Κοινωνία

29/01/2014 - 13:58

Δράσεις Ρόταρυ Μυτιλήνης:Σεμινάριο - κοπή πίτας - συντήρηση μαρμάρων πλατείας Σαπφούς

Κ

ατά τη χθεσινοβραδινή συνεστίαση του Ομίλου στο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» παραβρέθηκαν 20 άτομα.

Μετά τις τυπικές διαδικασίες και συζητήσεις καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα:

  1. Το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο ροταριανής ενημέρωσης στο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» από τις 16.00 έως τις 20.30 (16.00-17.00 εγγραφές). Το σεμινάριο θα το παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τα μέλη του ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί. Θα παρευρεθεί ο Διοικητής της Περιφέρειας 2484, Βασίλης Μακρής, και ο μεθεπόμενος Διοικητής, Γ. Χριστοφορίδης, ως εισηγητής.
  2. Μετά το τέλος του σεμιναρίου και από τις 21.00 θα λάβει χώρα πανηγυρική συνεστίαση σε αίθουσα του ξενοδοχείου. Θα κοπεί η πίτα ου Ομίλου, θα γίνουν εισδοχές ενός νέου και μιας νέας ροταριανής, θα ακολουθήσει δείπνο και ψυχαγωγία με ζωντανή μουσική. Η είσοδος είναι ανοιχτή σε όλους. Τιμή δείπνου και μουσικής  15 ευρώ.
  3. Ο Όμιλος έλαβε έγκριση από το Τεχνικό Τμήμα του Δήμου να αντικαταστήσει - με δαπάνη του Ομίλου-- τα σπασμένα μάρμαρα του μνημείου της Σαπφούς και να καθαρίσει το άγαλμα από τις μπογιές. Αναμένουμε την έναρξη των εργασιών έπειτα από συνεννόηση Δήμου και τεχνίτη.
  4. Αποφασίστηκε να συμβάλει με το ποσό των τριακοσίων ευρώ (300) στην ενίσχυση του Ταμείου ασφάλισης των απόρων και άνεργων συμπολιτών μας.
  5. Να ενισχύσει με το ποσό των τριακοσίων ευρώ(300)  αναξιοπαθούν άτομο του νησιού για τη συχνή μετάβασή του στο Νοσοκομείο μας.
  6. Ο Όμιλος, τέλος, κατέβαλε τη συνδρομή του στο Διεθνές Ρόταρυ. Το ποσό του εξαμήνου ανέρχεται σε 734 ευρώ. Τα χρήματα αυτά διατίθενται για την επιτέλεση τεράστιων ανθρωπιστικών και κοινωνικών έργων σε όλην την ανθρωπότητα.

Παρακαλούνται θερμά οι συνάδελφοι (ροταριανοί και ροταριανές) να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και να συμμετάσχουν στην πανηγυρική εκδήλωση με συζύγους και φίλους.

Για το Ροταριανό Όμιλο Μυτιλήνης

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Παπαγεωργίου

Μοιράσου το άρθρο!