Κοινωνία

27/01/2014 - 14:27

Δράση προβολής από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Μυτιλήνης

Το παιχνίδι είναι υγεία… είναι ζωή… Και αυτό, χθες Κυριακή  ανακάλυψαν τα παιδιά μέλη των τμημάτων του 2ου Συστήματος Προσκόπων Μυτιλήνης, καθώς και όσοι άλλοι παρευρέθησαν στη συγκέντρωση τους.

Αν και ο καιρός δεν ήταν  σύμμαχός μας, με την έναρξη της εκδήλωσης, που έγινε στα Τσαμακια τα πάντα έμοιαζαν διαφορετικά. Η εστία των Προσκόπων στα Τσαμάκια και ο γύρω χώρος γέμισαν με χαρά, χαμόγελα και πολύ πολύ παιχνίδι! Καθαρό και ουσιαστικό παιχνίδι, σαν κι αυτό που δυστυχώς στις μέρες μας απουσιάζει από αλάνες και άλση…

Λυκόπουλα, Πρόσκοποι κι Ανιχνευτές μετατράπηκαν σε καουμπόηδες και έμαθαν «από πρώτο χέρι» την περιπετειώδη καθημερινότητα στην Άγρια Δύση, πάντα παρέα με τους κατοίκους της.

Εν τω μεταξύ χθες πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που οργανώθηκε για την ενίσχυση του Συστήματος,

Για το 1ο δώρο ένα Tablet  κληρώθηκε ο λαχνός Νο 1130 και τυχερή είναι η κ.  Φωτεινή Ιωαννίδη. Για το 2ο δώρο ένα πολυμηχάνημα κληρώθηκε το Νο 700 και τυχερή είναι η κ. Θεανώ Βαλιάκου.

Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Μυτιλήνης ευχαριστεί για τις χορηγίες τους τη Σχολή Πληροφορικής «ΠΛΑΤΩΝ», τα καταστήματα «MULTIRAMA» και «KAFALOUKAS SHOES»  καθώς και την εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ». 

 

Μοιράσου το άρθρο!