Κοινωνία

12/09/2021 - 22:47

Δύναμη ψυχής...

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο ένας άντρας σε αμαξίδιο χορεύει ζεϊμπέκικο σε γάμο.

 

Πρόκειται για τον Στράτο,  αστυνομικό στο επάγγελμα, που τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω. Σε γάμο που βρέθηκε, το κινητικό του πρόβλημα δεν τον εμπόδισε από το να χορέψει ζεϊμπέκικο και να στείλει ένα μήνυμα σε όλους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, που τραγουδούσε σε γλέντι γάμου στα Βατέρα (όπως αναφέρει το lesvospost), είναι αυτός που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριαμό στο Instagram το σχετικό στιγμιότυπο.

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι ο Στράτος «σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά». Παράλλαλα, σημείωσε ότι ελπίζει να δώσει δύναμη σε πολλούς.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη:

Απαγορεύεται ο χορός! Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος. Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικός που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί. Μπορεί όμως η ψυχή του. Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο. Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζεϊμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!

Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης. Τη λεβεντιά του Στράτου σχολίασαν όλοι οι followers του τραγουδιστή με την Ιωάννα Λίλη να σχολιάζει: «Με τσάκισες. Ο Θεός να δίνει δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και σε εκείνους που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν – φροντίζουν – συμπαραστέκονται, όπως θα έπρεπε να φροντίζει και η κοινωνία.

Μοιράσου το άρθρο!