Κοινωνία

28/03/2020 - 11:24

Εγκλωβισμένος στην Καμπότζη ο Παναγιώτης Σ. από τη Μυτιλήνη: Μας ζητούν 4.500 ευρώ

Παναγιώτης Σ. : Μας ζητούν 4.500 ευρώ για να επιστρέψουμε από την Καμπότζη στην Ελλάδα-Γίνονται κινήσεις μέσω της γαλλικής πρεσβείας

Για την απίστευτη περιπέτεια που ζει, λόγω του κορονοϊού και τον εγκλωβισμό του στην Καμπότζη, μίλησε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 ο  Μυτιληνιός Παναγιώτης Σ. , ένας από τους τέσσερις εγκλωβισμένους Έλληνες στην πρωτεύουσα της Καμπότζης.

«Έχουν κλείσει τα χερσαία σύνορα και προσπαθούμε μέσω της γαλλικής πρεσβείας, καθώς δεν υπάρχει εδώ ελληνική προξενική αρχή, να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Σ. «Μας ζητούν όμως από την αεροπορική, πάνω από 4.500 ευρώ για τα εισιτήρια, ενώ από τους Γάλλους ζητάνε περίπου 450 ευρώ, υποθέτω γιατί οι Γάλλοι έχουν προτεραιότητα στις διαθέσιμες θέσεις για την επιστροφή. Δεν γνωρίζουμε τι θα κάνουμε με τα χρήματα, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Είμαστε καλά στην υγεία μας, είμαστε στο ξενοδοχείο και ελπίζουμε να επιστρέψουμε μέχρι τις 31 Μαρτίου με τις πτήσεις επαναπατρισμού, που κάνει η Γαλλική πρεσβεία» δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Σ. 

 

---

 

up date διαβάστε αυτό:

Ν. Χαρδαλιάς: Δεν κάνουμε γενικό επαναπατρισμό

 

Μοιράσου το άρθρο!