Κοινωνία

19/11/2013 - 12:36

Εκδήλωση «Ο Ρόλος της Γυναίκας στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας και στην Οικογένεια»

Η

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) και το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο νέο πλαίσιο λειτουργίας τους, όπως αυτό διαμορφώνεται με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση: 2007-2013", διοργανώνουν Εκδήλωση με θέμα «Ο Ρόλος της Γυναίκας στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας και στην Οικογένεια».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιακή Μονάδα Μυτιλήνης, στο Αμφιθέατρο Γεωγραφίας, Λόφο Ξενία στις 22 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18:00.


Ομιλητές στην Εκδήλωση θα είναι:

  • Προφύρη Ιωάννα, Γραφείο Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ με θέμα «21ος αιώνας: ο Αιώνας των γυναικών επιχειρηματιών;»
  • Κυριακή Κωστίκα, Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας «Εργάνη» με θέμα «Παρουσίαση των υπηρεσιών του Κέντρου Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας Γυναικών – ΕΡΓΑΝΗ»
  • Μαρία Μώρου, Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Μυτιλήνης με θέμα «Βία κατά των Γυναικών μέσα στην Οικογένεια»
  • Άγγελος Κουτουμάνος, Noesi.gr με θέμα «Μητέρα παιδιού με αναπηρία: Ένας ρόλος με ψυχοκοινωνικές, πολιτισμικές και οικονομικές προεκτάσεις»
  • Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Βασιλική Γαλανή-Μουτάφη, Κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθύντρια Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Γυναίκες και Φύλα: Ανθρωπολογικές και Ιστορικές Προσεγγίσεις» με θέμα «Γυναίκες στην αγορά εργασίας και στην οικογένεια. Παραδοχές και Ανατροπές Απόψεων»

Μοιράσου το άρθρο!