Κοινωνία

07/05/2019 - 13:35

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης άναγκης

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει του Πάσχα κινητοποιήθηκε για μία ακόμα φορά από πολίτες και φορείς, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης που στηρίζει πανελλαδικά και καθημερινά.


Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Λέσβου στη Μυτιλήνη, καθώς και σε σχολικές μονάδες της Λήμνου και της Ικαρίας.  Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλαν επίσης και ενήλικοι πρόσφυγες που φοιτούν σε σχολεία του νησιού. 
Με την ευγενική και συγκινητική συμμετοχή όλων καταφέραμε και αυτό το Πάσχα  να μοιράσουμε περισσότερα Χαμόγελα σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. 


Χάρη σε ανάλογες κινητοποιήσεις και στη θετική ανταπόκριση των συμπολιτών μας το 2018, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε πανελλαδικά 14.356 παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, ενώ καλύφθηκαν 23.572 αιτήματα για υλική υποστήριξη (τρόφιμα, ρούχα παιχνίδια, βρεφικά είδη, έπιπλα).


Πιο επίκαιρο από ποτέ το μήνυμα του εμπνευστή και ιδρυτή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Ανδρέα Γιαννόπουλου ( 1985-1995) από το ημερολόγιό του: «Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».


Ένα μεγάλο ευχαριστώ από «To Χαμόγελο του Παιδιού»  σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στα σχολεία  του Βορείου Αιγαίου, για τη συγκινητική τους ανταπόκριση!

αντισα

Μοιράσου το άρθρο!