Κοινωνία

17/05/2012 - 11:30

Αν εντοπίσετε βαρελόσκυλο στη Λέσβο ειδοποιήστε...

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ – PARTICIPANTS
1. Φιλοζωικός Σύλλογος Λέσβου «Ο Παν» -”PAN” Animal Welfare Society of Lesvos 2. Σύλλογος Μέριμνας Αδέσποτων Ζώων «H Κιβωτός» Λέσβου -”KIVOTOS/The Arc” Stray Animal Care Society of Lesvos 3. Eressos for Animals 4. Πρωτοβουλία “Δικαιοσύνη για τη Λίζα! Όχι στην κακοποίηση ζώων στη Λέσβο” – Initiative Against Animal Cruelty on Lesvos 5. Canilos Animal Foundation Απευθυνόμαστε ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ/ΟΡΓΑΝΩΣΗ της ΛΕΣΒΟΥ: Θέλουμε να κάνουμε τη ΛΕΣΒΟ το ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΧΩΡΙΣ “ΒΑΡΕΛΟΣΚΥΛΑ”. Εάν συμφωνείτε με αυτό το στόχο, στείλτε μας ένα email με τα στοιχεία επικοινωνίας της οργάνωσής σας, για να σας προσθέσουμε στη λίστα

Οι φιλόζωοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια λίστα, μια βάση δεδομένων με τα «βαρελόσκυλα», που υπάρχουν στο νησί. Έτσι θα καταφέρουν και τα σκυλιά να σώσουν και τους ιδιοκτήτες τους να ενημερώσουν και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη όσους δεν συμμορφωθούν, όπως ορίζει ο νόμος 4039/2012.

Στη σελίδα που δημιούργησαν στο facebook «Σώστε τα "βαρελόσκυλα" της Λέσβου- Save Lesvos' "Barrel Dogs"» δίνουν και τις σχετικές οδηγίες:

(α) ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ. Σας παρακαλούμε να τραβήξετε φωτογραφίες του σκυλιού και ΜΑΖΙ με την ακριβή τοποθεσία όπου εντοπίσατε το σκυλί να μας τις στείλετε στο εμαιλ μας (lesvosbarreldogs@gmail.com) ή με MMS/SMS στo 6984476190.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ: να τραβήξετε φωτογραφίες ΚΑΙ να την ακριβή θέση στην οποία βρίσκεστε - αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με μια σειρά εφαρμογών των i-phones όπως το maps, latitude κ.τ.λ.

Η όσο το δυνατόν πιο ακριβής θέση του ζώου είναι πολύ σημαντική για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε το σκυλί και να το βοηθήσουμε.

(β) ΕΠΙΠΛΕΟΝ, μπορείτε να αφήσετε ένα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ προς τον ιδιοκτήτη του ζώου - απλώς αφήστε το σε εμφανές σημείο πάνω στο σπίτι του σκυλιού.

Το εν λόγω ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ μπορείτε να το βρείτε και να το εκτυπώσετε στη σελίδα μας στο Facebook.

Εάν αφήσετε το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ, παρακαλούμε να το αναφέρετέ το στο εμαιλ σας.

-------

Μοιράσου το άρθρο!