Κοινωνία

08/07/2021 - 14:47

Επίσπευση εργασιών στην Πλατεία Αλύσιδας χωρίς ώρες κοινής ησυχίας ζητούν Επιμελητήριο Λέσβου και Εμπορικός Σύλλογος

Στη "ωραία" Μυτιλήνη βρίσκουμε πάντα τις τέλειες λύσεις... θέλεις να τελειώσουν γρήγορα οι εργασίες στην πλατεία Αλυσίδας (που τόσους μήνες το έργο δεν ξεκινούσε...) η λύση είναι απλή: Αγνόησε τις ώρες κοινής ησυχίας. Τι κι αν στην περιοχή υπάρχουν οικογένειες, παιδιά κτλ. Αρκεί να μην έχουν πρόβλημα οι επιχειρήσεις. Αλήθεια Εμπορικός Σύλλογος και Επιμελητήριο ρώτησαν τους πολίτες που μένουν στην περιοχή; Η σημερινή ανακοίνωση από το Επιμελητήριο Λέσβου/ Εμπορικός Σύλλογος:

Το Επιμελητήριο Λέσβου προκειμένου να επισπευτούν οι εργασίες που πραγματοποιούνται στην Πλατεία  Αλυσίδας και στις οδούς Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη, απέστειλε από κοινού με τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Λέσβου, έγγραφο αίτημα προς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Β. Αιγαίου, με το οποίο ζητείται η διεξαγωγή εργασιών και κατά τις ώρες 15:00 έως 17:30 (ώρες κοινής ησυχίας).

Με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί συνεχόμενη ροή των εργασιών έτσι ώστε να επισπευτεί η ολοκλήρωση του έργου, καθώς λόγω αυτού επηρεάζεται δραματικά τόσο η λειτουργία των επιχειρήσεων της περιοχής όσο και η εύρυθμη λειτουργία ολόκληρης της πόλης.

Μοιράσου το άρθρο!