Κοινωνία

02/11/2016 - 15:59

Το ερωτικό τρίγωνο και το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε τη Μυτιλήνη - Ποιος ζητάει αναψηλάφηση της υπόθεσης;

Ο

Γιώργος Μπουτάρας που καταδικάστηκε για τη φρικτή δολοφονία που πριν από λίγα χρόνια συγκλόνισε τη Μυτιλήνη και όλη την Ελλάδα μέσω του δικηγόρου του Νίκου Λουκόπουλου ζητάει αναψηλάφηση της δίκης. Μάλιστα ο έγκλειστος Γιώργος Μπουτάρας είναι διατιθέμενος να υποβληθεί και στον ανιχνευτή ψεύδους για να λάμψει η αλήθεια.  

 

Ο Γιώργος Μπουτάρας, μέσα από τη φυλακή, μίλησε χθες 01/11/2016 στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε»  και είπε ότι είναι αποφασισμένος να καταθέσει αιτήματα αναψηλάφησης της δίκης στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ώστε να εκδικαστεί  εξαρχής η υπόθεση.  Αξίζει να τονιστεί ότι ο Γιώργος Μπουτάρας αν και ανέλαβε την ευθύνη αρχικά στη συνέχεια κατονόμασε τη γυναίκα του ως συνεργό του στη δολοφονία της 27χρονης ερωμένης του.

 

Ο Μπουτάρας έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση 18 ετών για διάφορα άλλα αδικήματα (όπως περιύβριση νεκρού). Η γυναικά του Αρετή Διόλατζη καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για συνέργεια στην αρπαγή της 27χρονης Ευστρατίας Μαμώλου.

 

Η ιστορία

Ο Μπουτάρας υπήρξε ζευγάρι με την Ευστρατία Μαμώλου πριν  παντρευτεί την Αρετή Διόλατζη. Το 2000 η Ευστρατία Μαμώλου χώρισε. H Ευστρατία Μαμώλου ήταν μητέρα ενός παιδιού, την επιμέλεια του οποίου είχε πάρει ο πρώην σύζυγός της. Ο τελευταίος, μετά το διαζύγιο, δεν την αναζήτησε, θεωρώντας ότι είχε φύγει για την Αθήνα. Τότε ο 33χρονος Μπουτάρας προσφέρθηκε να  φιλοξενήσει την Ευστρατία Μαμώλου στο σπίτι του μαζί με τη 26χρονη σύζυγό του, στο σπίτι της οδού Βυζαντίου, κοντά στην Πλατεία Αλυσίδας στη Μυτιλήνη.  Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει ένα παράξενο ερωτικό τρίγωνο.  Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 22 Ιανυαρίου 2002 η Ευστρατία Μαμωλου δολοφονήθηκε, τεμαχίστηκε. Πριν τη δολοφονία της η Ευστρατία θέλησε να φύγει από το σπίτι του ζεύγους αλλά κατέληξε σε ένα δωμάτιο δεμένη με χειροπέδες και να την κακοποιούν. Κάποια στιγμή με βάση το κατηγορητήριο ο Μπουτάρας τη σκότωσε και έκαψε το σώμα της στο τζάκι ενώ τα οστά της  μαζί μετη στάχτη τα έκρυψε μέσα σε ένα κασελάκι.

 

Τρία χρόνια μετα, τον Μάρτιο του 2005, η  Αρετή Διόλατζη μίλησε στο φίλο της Μιχάλη Ζηλέλλη και εκείνος για τους δικούς του λόγους  «έδωσε» το έγκλημα στην Αστυνομία. Η πρώτη που κατάθεσε ήταν η Διόλατζη και τότε αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομερείες από το φρικτό έγκλημα. (Ο Ζηλέλλης «έδωσε» το έγκλημα στην Αστυνομία για να «γλυτώσει» τον τότε φυλακισμένο γιο του για υπόθεση ναρκωτικών). 

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τότε τη δολοφονία - θρίλερ, βρήκαν στο σπίτι του ζευγαριού δεκάδες βιντεοκασέτες, όπου εμφανίζονταν ο Μπουτάρας με την Ευστρατία B. Μαμώλου, σε ερωτικές περιπτύξεις. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τις ερωτικές σκηνές μαγνητοσκοπούσε η σύζυγος του Μπουτάρα, Αρετή Διόλατζη.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!