Κοινωνία

28/02/2014 - 19:33

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ίππειος

 
*   Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Και Προληπτικής Ιατρικής ευρύτερης περιοχής Ευεργέτουλα προσκαλεί παλιούς και νέους εθελοντές να πάρουν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 και ώρα 4:30 - 10 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο πάρκο Ιππείου.
 
*  Για όσους εθελοντές επιθυμούν θα γίνει εξέταση αιματοκρίτη την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 ώρες 9 -12 και 5 - 7 στο αγροτικό ιατρείο Ιππείου ΤΗΛ: 2251093150.
 
*  Από κάθε οικογένεια ας προσέλθει τουλάχιστον ένας νέος εθελοντής αιμοδότης, ώστε να ανταποκριθούμε στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες αίματος.
 
*  Όταν προκύψει έκτακτη ασθένεια ή ατύχημα δεν μπορούμε να βοηθήσουμε άμεσα τον δικό μας άνθρωπο, αφού το αίμα που θα δώσουμε χρειάζεται 2-3 ημέρες για να ελεγχθεί. Επομένως στα ψυγεία του Νοσοκομείου πρέπει πάντα να υπάρχουν ελεγμένες μονάδες αίματος για κάθε έκτακτη ή τακτική ανάγκη.
 
*  Όσοι προσφέρουμε αίμα μόνο για συγγενείς ή φίλους δεν έχουμε αργότερα δικαίωμα να το ζητήσουμε για μας ή το περιβάλλον μας, ενώ αν ανήκουμε σε ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μπορούμε να το διαθέσουμε. 
 
*  Αχρείαστο να είναι, αλλά επειδή δυστυχώς συμβαίνει να χρειάζεται, ας προνοήσουμε. Ας προσφέρουμε στο συγγενή, στο φίλο, στο συνάνθρωπο ζωή και ελπίδα.
 
ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ.
ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΑ Η΄ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.
 

Μοιράσου το άρθρο!