Κοινωνία

08/08/2021 - 22:34

Εξαιρετικά Επείγον - Άμεση έκκληση για αίμα

Μια νέα κοπέλα από την Μυτιλήνη (Μαυρογιάννη Αγγελική του Εμμανουήλ) χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ λόγω σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Το ΚΑΤ χρειάζεται τουλάχιστον 20 φιάλες αίμα.

Και επειδή οι ανάγκες του νοσοκομείου ΚΑΤ είναι πάντα τεράστιες, συνέπεια και της έλλειψης επάρκειας αίματος από εθελοντές αιμοδότες της χώρας, ζητάει, όπως συνήθως απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις, να κινητοποιηθούν εθελοντές αιμοδότες από την Αθήνα για να πάνε να δώσουν αίμα στο ΚΑΤ.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη των συλλόγων που διαθέτουν Τράπεζες αίματος αλλά και εκείνους που μεμονωμένα πηγαίνουν να προσφέρουν στον γνωστό ή άγνωστο συνάνθρωπό μας, να συνδράμουν στην προσπάθεια και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας για τη συλλογή αίματος απευθυνόμενοι στο Νοσοκομείο του ΚΑΤ!

Ξέρουμε ότι τέτοια εποχή οι περισσότεροι εθελοντές αιμοδότες λείπουν στο νησί ή αλλού και αρκετοί ήδη έχουν δώσει Ιούνιο, Ιούλιο και λίγο νωρίτερα σε τακτικές αιμοδοσίες συλλόγων και δεν μπορούν πάλι...Να προσπαθήσουν οι σύλλογοι μήπως δώσουν και κείνοι από τα αποθέματά τους...Και βεβαίως από το νησί από τους εθελοντικούς συλλόγους στη Μυτιλήνη και στα χωριά μας.

Χρειάζεται άμεσα αίμα!

Μαυρογιάννη Αγγελική του Εμμανουήλ!

 

Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής - ΟΛΣΑ

Μοιράσου το άρθρο!