Κοινωνία

14/06/2011 - 12:03

Ευχαριστίες από την "Κιβωτο"

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις 5 το πρωί, στη περιοχή της Χρυσομαλλούσας, ένας σκύλος έπεσε από το τειχάκι του σπιτιού στο οποίο βρισκόταν σε ένα κάδο σκουπιδιών στον οποίο έμεινε εγκλωβισμένος για αρκετή ώρα. Το ζώο, κλαίγοντας έγινε αντιληπτό από μέλος της Κιβωτού. Έγινε προσπάθεια να ελευθερωθεί αλλά το ζώο ήταν πολύ φοβισμένο και όντας και μεγαλόσωμο το έργο ήταν ακόμη δυσκολότερο. Στην αρχή κλήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης, το οποίο προσπάθησε να βοηθήσει στην εξεύρεση του ιδιοκτήτη μιας και το σπίτι είναι ακατοίκητο. Στη συνέχεια κλήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία ήρθε στο σημείο και στις 7 το πρωί το ζώο ήταν ελεύθερο.

O Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός» επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά για το ενδιαφέρον τους

Α) το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης για το ενδιαφέρον που έδειξε για το θέμα και

Β) ιδιαίτερα την Πυροσβεστικό Σώμα Μυτιλήνης και συγκεκριμένα τους 2 νεαρούς Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο (των οποίων τα ονόματα δυστυχώς δε γνωρίζουμε) και βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του ζώου. Οι πυροσβέστες εκτός από το ότι ηρέμησαν και ελευθέρωσαν τον τρομαγμένο σκύλο, φρόντισαν και για την ασφαλή επιστροφή του εντός του σπιτιού.

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σέβονται το λειτούργημα που επιτελούν και αντιλαμβάνονται ότι και τα ζώα χρειάζονται τη βοήθεια μας.

Μοιράσου το άρθρο!