Κοινωνία

05/12/2011 - 14:24

Ευχαριστίες από την Τοπική Κοινότητα Ιππείου

yle="text-align:justify;">Η Τοπική Κοινότητα Ιππείου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον χειρούργο –  ογκολόγο και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή κ. Γεώργιο Ασημακόπουλο με το επιτελείο του για την εξέταση κατοίκων του χωριού μας στα πλαίσια πρωτοβουλίας για παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας σε κατοίκους της Λεσβιακής υπαίθρου.

 Επίσης, η Τοπική Κοινότητα Ιππείου εκφράζει τις ευχαριστίες της και προς όλους τους συντελεστές της πρωτοβουλίας  και συγκεκριμένα στο Σωματείο Φιλών της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης καθώς και στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ.κ Ιάκωβο που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον υλοποιούν ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα προληπτικής ιατρικής και προαγωγής της Υγείας στο νησί της Λέσβου.

Παράλληλα , επί τη ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας του Εθελοντισμού ευχαριστούμε το σύνολό των εθελοντικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στο νησί μας καθώς και μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας που έχουν σταθεί αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια αναφορικά με την προώθηση της ιδέας του εθελοντισμού και την εκπόνηση δράσεων που απορρέουν από αυτή.

                                                      Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιππείου

                                                                      ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΙΝΑΝΗΣ       

Μοιράσου το άρθρο!