Κοινωνία

06/11/2015 - 16:17

Φέτος τα κάστανα της Αγιάσου θα έχουν άλλη γεύση...

Ο λεσβιακός λαός, πιστός στις αξίες του, στην ιστορία του και στις παραδόσεις του, μήνες τώρα που βιώνει το εντεινόμενο προσφυγικό δράμα, δεν έπαψε να αποδείχνει τα ανθρωπιστικά του αισθήματα και τη διεθνιστική του αλληλεγγύη.

Το Δ.Σ. του Αναγνωστηρίου Αγιάσου στην τελευταία συνεδρίασή του, που έγινε το Σάββατο, 24-10-2015, υπηρετώντας την ευρύτερη κοινωνική του αποστολή, αποφάσισε να συστρατευθεί στην κοινή ανυστερόβουλη προσπάθεια ατόμων, συλλογικοτήτων και φορέων του νησιού μας, που πρωτοστατούν στη συλλογή ανθρωπιστικού υλικού (ειδών ιματισμού, ένδυσης και υπόδησης, παιδικών παιχνιδιών, τροφίμων κλπ),  με σκοπό την ενίσχυση των δεινοπαθούντων προσφύγων που κατακλύζουν το νησί μας.

Για το σκοπό αυτό, ενημερώνουμε όσους ντόπιους και ξένους θέλουν να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας, ότι την επόμενη Κυριακή, 15-11-2015, μέρα της φετινής Γιορτής Κάστανου, από τις 10 πμ μέχρι τις 8 μμ, στο Φουαγιέ του Κινηματοθεάτρου του Αναγνωστηρίου θα γίνεται συγκέντρωση της ζητούμενης ανθρωπιστικής βοήθειας. 

 

 

Φέτος λοιπόν τα γευστικά και γλυκά κάστανα της Αγιάσου θα έχουν γεύση αλληλεγγύης και προσφοράς 

Μοιράσου το άρθρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ