Κοινωνία

17/12/2012 - 14:15

Γιόρτασε το Πυροσβεστικό Σώμα

Γιόρτασε το Πυροσβεστικό Σώμα

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, σήμερα το πρωί παρέστη στον εορτασμό των «Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων» - προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και στα Εγκαίνια – Θυρανοίξια του Ιερού Ναού, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη τους και βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.
Στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια του εορτασμού ο κ. Βουνάτσος, αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό ανέγερσης των εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Καρά – Τεπέ, τίμησε τον Επιπυραγό, Άγγελο Μπαρμπαγιάννη, για τις υπηρεσίες του στο Πυροσβεστικό Σώμα και την αυτοθυσία που επέδειξε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στην πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά, στη Χίο.

Τέλος, ο Δήμαρχος πρόσφερε το ειδικό επετειακό μετάλλιο του Δήμου και την  επετειακή έκδοση του Δήμου Λέσβου με τίτλο: «Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ», που έγραψε ο συμπατριώτης μας λογοτέχνης, Δημήτρης Νικορέτζος, στον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, Αρχιπύραρχο, Χαράλαμπο Αφάλη και στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, Ελευθέριο Ελευθεριάδη.

Μοιράσου το άρθρο!