Κοινωνία

31/12/2013 - 17:39

Γιορτή για τους απόρους

Από την Αντιδημαρχία και τον   Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», διοργανώθηκε σήμερα γιορτή για τους απόρους δικαιούχους σίτισης του Οργανισμού. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ της οδού Ερμού και παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος και η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού, Αναστασία Αντωνέλλη.
 Στους δικαιούχους σίτισης μοιράστηκαν εκτός από το γεύμα, βασιλόπιτες και γλυκά.

Ο Δήμαρχος, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και συνεχάρη για ακόμη μια φορά την Πρόεδρο Αναστασία Αντωνέλλη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου, για την πλούσια, ουσιαστική και πολυποίκιλη ανθρωπιστική τους δράση και ενεργή στήριξη, ιδιαίτερα προς τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την κρίση και έχουν ανάγκη.
Η κα Αντωνέλλη, τόνισε την προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός, παρά τα πενιχρά οικονομικά του να συνεχίσει την δωρεάν σίτιση των 60 απόρων συνδημοτών μας - από 35 που ήταν πέρυσι -  αξίας 120.000,00 ευρώ ετησίως, αν και όπως τόνισε το πρόβλημα της ένδειας που οι μισάνθρωποι κυβερνώντες δημιούργησαν, δεν είναι πρόβλημα μόνο 60 δημοτών, αλλά πολλαπλάσιων. Όμως, δυστυχώς, οι περικομμένες από την Κυβέρνηση επιχορηγήσεις προς τον Δήμο είναι απαγορευτικές για περαιτέρω αύξηση των δικαιούχων σίτισης. Ευχήθηκε με την σειρά της Δύναμη και Υγεία για τον Καινούργιο Χρόνο σε όλους, δίνοντας την διαβεβαίωση της βούλησης του Οργανισμού και της Δημοτικής Αρχής για την συνέχιση της σίτισης, με κάθε θυσία .

Μοιράσου το άρθρο!