Κοινωνία

21/03/2019 - 15:13

H Ειρήνη Μελισσαροπούλου επέστρεψε στη Μυτιλήνη (βίντεο)

ΔΕΗ

Η

21χρονη  με καταγωγή από την Μυτιλήνη, Ειρήνη Μελισσαροπούλου, έφτασε τη Τετάρτη  20/03/2019 περίπου στις 10:30 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος! Λίγες ώρες αργότερα ταξίδεψε για τη Μυτιλήνη

Αισίως η 21χρονη Ειρήνη ξαναπάτησε τα πάτρια εδάφη της Μυτιλήνης φανερά συγκινημένη. Με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε ξανά τους δικούς της ανθρώπους. Οι συντοπίτες της περίμεναν να την υποδεχθούν ξανά, ενώ κάποιοι από αυτούς μίλησαν και στην εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατάνας Στεφανίδου για τις στιγμές χαράς που έζησαν από την άφιξη της αθώας πια Ειρήνης στο νησί.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ, αφέθηκε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερη. Συνοδευόμενη από τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, αλλά και την οικογένειά της, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, έφτασε στην Αθήνα.


«Είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα», δήλωσε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, μόλις βγήκε από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

"Ευτυχώς, το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου":
 

«Είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα. Ευτυχώς, το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου», τόνισε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία αφέθηκε ελεύθερη από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ για τη μεταφορά ποσότητας κοκαΐνης στο αεροδρόμιο της κινεζικής πόλης.

 

 

Δείτε το βίντεο πως περιγράφονται οι στιγμές με την άφιξη της Ειρήνης στη Μυτιλήνη

Δείτε την είπαν οι  γείτονες της Ειρήνης στη Μυτιλήνη:

 

Μοιράσου το άρθρο!