Κοινωνία

26/08/2011 - 13:02

H πρώτη δράση από την ΜΚΟ "Ηelp -Βοήθεια για το παιδί και τον Έφηβο"

Σας γνωρίζουμε ότι με την απόφαση 118/2011 συστάθηκε η ΜΚΟ “HELP” ΒΟΗΘΕΙΑ για το παιδί και τον έφηβο, με σκοπό την συμβολή στην άμβλυνση του φαινομένου της παραμέλησης και κακοποίησης παιδιών και εφήβων και την υποστήριξη της οικογένειας που βρίσκεται σε κρίση και δεν μπορεί να διαχειριστεί λόγω αντικειμενικών δυσκολιών την κατάσταση που βιώνει.

Στην παρούσα φάση και στο πλαίσιο των δράσεων της η “HELP”,  «ΒΟΗΘΕΙΑ» για το παιδί και τον έφηβο, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης που θα χορηγηθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες  και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές βιοτικές τους ανάγκες, ειδικότερα δε σε οικογένειες με μικρά παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας που επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας με κάποια χορηγία τους,  μπορούν να επικοινωνούν στο email: vohthpe@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6984757887.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται είναι:

Ιματισμός: - βρεφικά , παιδικά και εφηβικά ρούχα σε άριστη κατάσταση ή

                    καινούρια - κουβέρτες, παπλώματα, Απορρυπαντικά: -πλυσίματος ρούχων, κουζίνας και χώρων υγιεινής Τρόφιμα:-γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη κ.λ.π. Τα προϊόντα θα πρέπει απαραίτητα να είναι συσκευασμένα. Διάφορα: -Παιδικά βιβλία και παιχνίδια σε άριστη κατάσταση ή καινούργια, σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια, μολύβια κ.α) Υπηρεσίες: -Χορηγίες για δωρεάν εγγραφή σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, για χορήγηση ιατρικών υπηρεσιών σε παιδιά και εφήβους, για φροντιστηριακές υπηρεσίες σε μαθητές οικογενειών σε κρίση κ.λ.π Η συμμετοχή είναι το αντίδοτο στην κρίση.

“HELP”

«ΒΟΗΘΕΙΑ»  για το παιδί και τον έφηβο

Προσθέτουμε την αγάπη

 Αφαιρούμε την αδιαφορία

Μοιράσου το άρθρο!