Κοινωνία

29/11/2011 - 12:22

Χαιρετισμός για το θάνατο του Δημήτρη Σιαμέτη

Χάσαμε από τη μεγάλη οικογένεια της Εργατικής Τάξης το συνάδελφο, συναγωνιστή, το σύντροφο Δημήτρη Σιαμέτη, που ακούραστα, με ανιδιοτέλεια, συνέπεια και υπευθυνότητα, χωρίς ταξικές υποχωρήσεις υπηρέτησε το εργατικό κίνημα, όπως του ανάθεσαν οι εργαζόμενοι της Λέσβου, οι ταξικές δυνάμεις του Νομού, σαν Πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, τρεις συνεχόμενες θητείες.

  Συνάδελφε, συναγωνιστή, σύντροφε Δημήτρη, η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, σε χαιρετά για τελευταία φορά. Σου υποσχόμαστε, ότι  θα συνεχίσουμε  μέχρι την εκπλήρωση των ιδανικών που πίστευες και υπηρέτησες.

  Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια σου, στους συντρόφους σου, στους φίλους και στο ΚΚΕ, που για πολλά χρόνια υπήρξες στέλεχος.

                                      ΠΑΜΕ ΛΕΣΒΟΥ Συλλυπούμαστε για τον πρόωρο θάνατο του συναγωνιστή μας Δημήτρη Σιαμέτη και θα τον τιμούμε με αγώνες.

το ΠΑΜΕ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για τον πρόωρο και απροσδόκητο θάνατο του συναγωνιστή μας Δημήτρη Σιαμέτη. Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προ της οικογένεια του, στους συγγενείς και φίλους του. Ο συναγωνιστής μας Δημήτρης, πρωτοστάτησε στις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, ως επικεφαλής της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στη Μυτιλήνη καθώς και από στελεχικές θέσεις στο εργασιακό του συνδικάτο στη ΔΕΗ αλλά και για χρόνια, ως πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου. Τον διέκρινε η μαχητικότητα, η συνέπεια, η σταθερότητα και η πίστη στα οράματα, στα ιδανικά και στην ιστορική αποστολή της εργατικής τάξης. Συγκέντρωνε δηλαδή όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ειδικά στις μέρες μας, είναι αναγκαίος όρος για να αποκρούσουμε αποτελεσματικά την εξελισσόμενη και εντεινόμενη πρωτοφανή αντεργατική και αντιλαϊκή επίθεση του κεφαλαίου και των ενεργούμενων του. Έχοντας ως παρακαταθήκη όλες αυτές τις ταξικές αξίες που συγκέντρωνε ο συναγωνιστής μας Δημήτρης, τον αποχαιρετούμε και θα τιμάμε τη μνήμη του, μέσα από τους μαζικούς ταξικούς δυναμικούς αγώνες που θα οργανώσουμε και θα κλιμακώσουμε, μέχρι να κάνουμε πράξη την κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο που οραματίστηκε και ο συναγωνιστής μας Δημήτρης.

Μοιράσου το άρθρο!