Κοινωνία

10/07/2013 - 15:20

Χωριό του Όλοι Μαζί: Κάμπινγκ Διεθνούς Αμνηστίας στο Μόλυβο

Το «Χωριό του όλοι μαζί» συμμετέχει στο καμπ της Διεθνούς Αμνηστίας στο Μόλυβο (13 με 20 Ιουλιου) Το « Χωριό του Όλοι μαζί» χαιρετίζει το διεθνές καμπ ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Διεθνούς Αμνηστίας και συμμετέχει ενεργά. Τα καμπ θα λάβει χώρα στο κάμπινγκ του Μολύβου από τις 13 ως τις 20 Ιουλίου και θα συμμετάσχουν ακτιβιστές της οργάνωσης από 18 διαφορετικές χώρες.

Θα έχει ως θέμα τα δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη και σκοπός είναι η εκπαίδευση των ακτιβιστών της οργάνωσης στα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών . Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει εκπαιδεύσεις, σεμινάρια , βιωματικά παιχνίδια και δρώμενα. Το «Χωριό του όλοι μαζί» θα παρουσιάσει την δουλειά του το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου και θα είναι παρών κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων του καμπ, αναδεικνύοντας τα τοπικά ζητήματα στο πνεύμα της διεθνούς αλληλεγγύης και αλληλοβοηθείας που απαιτείται σε τέτοια ζητήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καμπ επικοινωνήστε με τον Γιώργο Κοσμόπουλο, υπεύθυνο της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ελλάδα στο 6945124339 και στο Giorgos.kosmopoulos@amnesty.org Και Έφη Λατσούδη από το «Χωριό» elat@aegean.gr

Μοιράσου το άρθρο!