Κοινωνία

04/12/2015 - 07:46

Χριστουγεννιάτικα πακέτα τροφίμων από το Δήμο Λέσβου

Η

Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου, που συμπαραστέκεται όλη την διάρκεια του έτους σε 420 άπορες οικογένειες, τα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, έχει την ευχέρεια να μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ την προσφορά του, χορηγώντας τρόφιμα σε ακόμα περισσότερες οικογένειες.


Με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Νικολάου, παραδώσαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου, τρόφιμα αξίας 1000 ευρώ.


Από Δευτέρα 7/12 και μέχρι 12/12, σαράντα άπορες οικογένειες ωφελούμενες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, θα παραλάβουν Χριστουγεννιάτικα πακέτα με τρόφιμα από τα Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, τα οποία και ευχαριστούμε για την χορηγία τους αυτή.


Συνολικά για την περίοδο των γιορτών από 20/11-20/12, θα παραδοθούν πακέτα με τρόφιμα σε 700 άπορες οικογένειες, από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  του Δήμου Λέσβου.
Όσοι Σύλλογοι, Φορείς ή ιδιώτες, θέλουν να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια μας  αυτές τις Άγιες μέρες, να συμπαρασταθούμε σε ακόμα περισσότερες οικογένειες που έχουν ανάγκη, μπορούν να παραδίδουν τρόφιμα στην έδρα του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, Αγίας Ειρήνης 10 στην Μυτιλήνη. Τηλέφωνο 2251027501.


 Και αυτές τις γιορτές η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο μας που δοκιμάζεται από την ακραία φτώχια,  είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο και για το χορηγούμενο αλλά και για τον χορηγό.
 

Μοιράσου το άρθρο!