Κοινωνία

19/12/2012 - 13:52

Χριστουγεννιάτικα πακέτα τροφίμων σε άπορες οικογένειες

Χριστουγεννιάτικα πακέτα τροφίμων σε άπορες οικογένειες

Ο Οργανισμός «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου, συνεχίζοντας μια σειρά κοινωνικών δράσεων, προκειμένου να ανακουφιστούν οι οικονομικά αδύναμοι δημότες μας σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της φτώχειας, πληροφορούμενος το πρόγραμμα στήριξης απόρων αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ, κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων, αιτήθηκε τον Νοέμβριο την δυνατότητα παροχής της εν λόγω βοήθειας και για τους απόρους του Δήμου Λέσβου. Το αίτημα μας έγινε δεκτό και έτσι 45 άπορες οικογένειες του νησιού μας, παρέλαβαν από Σούπερ Μάρκετ Μυτιλήνης από 13- 18 Δεκεμβρίου 2012, Χριστουγεννιάτικα πακέτα, τα οποία περιείχαν ένα πλήρες εορταστικό γεύμα για τέσσερα άτομα.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού  «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλλη, δήλωσε σχετικά: «Είναι παρήγορο που Ελληνικές επιχειρήσεις, μέσα στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, είναι αλληλέγγυες στις προσπάθειες μας να σταθούμε κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απ’ όλους μας»

            Επίσης το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, η διευθύντρια και το προσωπικό του 3ου Παιδικού Σταθμού Μυτιλήνης, διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικο ανταλλακτικό - χαριστικό παζάρι μεταξύ των παιδιών. Η συγκινητική προσφορά των γονιών ήταν τόσο μεγάλη, με αποτέλεσμα ρούχα, παπούτσια και κουβέρτες που συγκεντρώθηκαν, να παραδοθούν στις εγκαταστάσεις του ΠΙΚΠΑ, ως βοήθεια στους συνανθρώπους μας λαθρομετανάστες, από το προσωπικό του Σταθμού.

Μοιράσου το άρθρο!