Κοινωνία

14/06/2021 - 15:01

Η έκπληξη σε εκπαιδευτικούς και μαθητές του 14ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης

Μια όμορφη έκπληξη περίμενε την Παρασκευή το πρωί τις εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 14ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης. Η κυρία Άνχελα Μαρία Αρμπελάεθ, διαχειρίστρια του φορέα «Γέφυρες Τέχνης» κατέφτασε στο σχολείο φορτωμένη με δώρα. 4.700 μάσκες μιας χρήσεως χειρουργικού τύπου και αντισηπτικά. 

«Η εκπαίδευση, η δημιουργικότητα  και η αγάπη είναι τα πιο ισχυρά εργαλεία  που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αλλάξεις τον κόσμο. Μορφώστε παιδιά, δώστε τους αυτοπεποίθηση, μια ευκαιρία, και δε θα χρειαστεί να τιμωρήσετε τους ενήλικες. Διότι όλα τα παιδιά αξίζουν τη φροντίδα, τον σεβασμό και την αγάπη όλων».

Αυτά ήταν τα λόγια της και έρχονται σε πλήρη εναρμόνιση με ένα σχολείο που έχει ανοιχτές τις πόρτες του σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου εθνικότητας, χρώματος, θρησκεύματος. Τα σχολεία πρέπει να βοηθούν τα παιδιά να ανθίζουν, να τους προσφέρουν πολύτιμες εμπειρίες και να τους δείχνουν δρόμους να περπατήσουν ώστε όταν έρθει η ώρα να ανοίξουν μόνα τους τα φτερά τους και να πετάξουν να νιώσουν ελεύθερα και δυνατά να κατακτήσουν τα όνειρά τους. 

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους την κυρία Άνχελα Μαρία Αρμπελάεθ για την αγάπη της και τη φροντίδα της που στις ιδιαίτερες καταστάσεις τις οποίες βιώνουμε έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία.

Μοιράσου το άρθρο!