Κοινωνία

08/01/2012 - 11:52

Η στάθμευση δικύκλων στην προκυμαία Μυτιλήνης "θυσιάζεται" στα συμφέροντα...

href="/lesvosnews.net/sites/default/files/2012/01/foto1_lesvosnews1.jpg">

Από αναγνώστη του Lesvosnews

Ένα αναμφισβήτητο γεγονός στην πόλη μας, είναι η έλλειψη χώρου πάρκινγκ και ειδικά στο χώρο της προκυμαίας και πέριξ αυτής.

Αυτό τον χώρο λοιπόν που καθορίζετε ρητά για Στάθμευση Δικύκλων εκμεταλλεύονται ασυνειδητοι επαγγελματίες με την ανοχή των αρχων( Λιμενικού ).

Εννοώ για το χώρο μπροστά απο την Εφορία, οπού απο κατω στεγάζονται εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων. Και ενώ κάνουν τα στραβά ματιά στο γεγονός, δεν κάνουν το ίδιο για τα δίκυκλα που σταθμεύουν λίγα μετρά πιο κάτω. Εννοώ για τον χώρο μπροστά στην γνωστή καφετερία.. Ενω ο καθορισμένος χώρος για τα δίκυκλα εχει καταληφθεί απο ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (και μερικες φορες απο αυτοκινητα λοιπων πολιτων) , καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα για παράνομη στάθμευση.

Πρόστιμα, μάλιστα για να βγαλει το μεροκαματο του, ο καθε εξυπνος ιδιωτης.Ενα πρωινό και μετα απο υπόδειξη σε Λιμενικό Όργανο μοιρασε κλήσεις αλλά το φαινόμενο συνεχίζει και επαναλαμβάνεται καθημερινα , με τον αναλογο ελεγχο να απουσιάζει. Πότε επιτελούς θα κάνει ο κάθε ένας αυτο που πρέπει. Να παρκάρεις εκει που πρεπει, να δεχτεις κληση για παράπτωμα και να μην επιβιώνεις σε βάρος του διπλανού; Μαλλον ποτέ. Για αυτο και θα παραμεινουμε στο περιθωριο σαν χωρα και σαν τοπος.

Η φωτογραφια ειναι το Σαββατο 7 Ιανουαριου 2012 πρωι, ημερα βροχερη με λιγο κοσμο να ειναι εξω

Μοιράσου το άρθρο!