Κοινωνία

17/01/2020 - 11:00

 Το Ιερό Απότμημα του Ιερού Λειψάνουτης Αγίας Βαρβάρας μόνιμα στην έδρα της 98 ΑΔΤΕ

Η 98 ΑΔΤΕ ΜΕΡΑΡΧΙΑ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ»  γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί υποδοχή Ιερού Αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, Προστάτιδος του Πυροβολικού, το οποίο θα παραδοθεί από τον Εφημέριο του Ιερού Προσκυνήματος Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου  π. Χρήστο Τσιτμιδέλλη και κατόπιν των ευλογιών των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μηθύμνης κ.κ. Χρυσοστόμου και Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ.κ. Ιακώβου, στο Στρδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ».

 Το Ιερό Απότμημα του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας, θα τοποθετηθεί μόνιμα προς φύλαξη στον Ιερό Ναό του Νεομάρτυρα Αγίου Θεοδώρου του Βυζάντιου στην έδρα του Στρατηγείου της 98 ΑΔΤΕ, στο Στρδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ».

Κατά τον ετήσιο Εορτασμό της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδας του Όπλου του Πυροβολικού στις 04 Δεκεμβρίου, θα μεταφέρεται στον ομώνυμο Ναό στο Στρδο «ΛΓΟΥ (ΜΧ) ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΣΑΡΑΝΤΗ» και μόνο.

Η Θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεοδώρου του Βυζάντιου στο Στρδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ» θα ξεκινήσει στις 08:30Ω.

Η είσοδος για το κοινό στην ως άνω Θεία λειτουργία και τελετή θα είναι ελεύθερ

Μοιράσου το άρθρο!