Κοινωνία

03/03/2011 - 09:42

Ήταν ο νεκρός αστυνομικός Ιωάννης Ευαγγελινέλης από το Πλωμάρι ;

 

Αφού εκφράσουμε πρώτα τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των αστυνομικών που σκοτώθηκαν  θα ασχοληθούμε με το αν ο Ιωάννης Ευαγγελινέλης είναι από το Πλωμάρι.  Από χθες το πρωί έχει δημιουργηθεί μια απίστευτη σύγχυση στα ΜΜΕ της Λέσβου:  Οι τίτλοι " Η Λέσβος θρηνεί το παλικάρι της" , "Πλωμαρίτης ο αστυνομικός" μάλλον δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα μια και αφορούν   ένα παλικάρι που ποτέ δεν έζησε Μυτιλήνη , που δεν το ξέρουν οι κάτοικοι του Πλωμαρίου!  Διαβάστε τι έγραφαν:

Στην αρχή μάλιστα υπήρξε  μεγάλη σύγχυση με άλλο αστυνομικό που έχει το ίδιο επώνυμο και καταγωγή από το Πλωμάρι.  (Αυτό το παλικάρι ζει κανονικά....) Τελικά αυτό που προκύπτει είναι ότι ο μακαρίτης Ιωάννης Ευαγγελινέλης είναι από το Περιστέρι της Αθήνας!!! Στα δημοτολόγια της Λέσβου δεν υπάρχει !!!!

Τώρα αν έχει μακρινή καταγωγή από το Πλωμάρι και  αν κάποιοι θέλουν να πουλήσουν συγκίνηση αυτό είναι δικό τους θέμα!  Μάλιστα χθες βράδυ παρασύρθηκε και ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος και βγήκε στα κανάλια να μιλήσει για τον αστυνομικό.... που είναι συγχωριανός του. ( Ο Δήμητρης Βουνάτσος καλό είναι να προσέξει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις)  Τα γράφουμε όλα αυτά όχι για να κατηγορήσουμε τα άλλα media αλλά γιατί πολλοί αναγνώστες μας  ρωτούσαν γιατί δεν γράφουμε κάτι για το συμπατριώτη μας που σκοτώθηκε.

Επειδή δεν ήταν εφικτό να δημοσιοποιηθούν χθες  όλα τα μηνύματα των αναγνωστών δημιουργήσαμε σελίδα στο facebook  για τους 2 αστυνομικούς και μέσα σε μερικές ώρες περισσότεροι από 2500 αναγνώστες  κατέθεσαν την άποψη τους. Δείτε την σελίδα    εδώ

Μοιράσου το άρθρο!