Κοινωνία

10/12/2014 - 11:06

Και λογοθεραπεία στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Λέσβου

Η

Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:  
    Όπως είναι γνωστό, o Δήμος Λέσβου, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, προσπαθεί και το καταφέρνει να είναι στο πλευρό των άπορων και ανασφάλιστων δημοτών μας, με μια σειρά δράσεων του και ειδικά σε ότι αφορά την παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας, με το Κοινωνικό μας Ιατρείο και Φαρμακείο.
    Επεκτείνουμε τις παροχές του Κοινωνικού μας Ιατρείου με την δυνατότητα λογοθεραπείας.
Έτσι οι άποροι και ανασφάλιστοι γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας που τα παιδιά τους αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγου, μπορούν να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου 22510-27501, εσωτερικό 1, στην υπεύθυνη κα Λαγουτάρη Βάσω και να κλείνουν τα ραντεβού τους.
Οι συνεδρίες λογοθεραπείας θα πραγματοποιούνται δωρεάν, κάθε Σάββατο, στα γραφεία του Οργανισμού μας, Αγίας Ειρήνης 10 στην Μυτιλήνη, από εθελόντρια λογοθεραπεύτρια  από ώρα 09.00-13.00.  
Οι γονείς που δεν είναι ενταγμένοι σε καμία από τις υπάρχουσες δομές μας, δηλαδή του Παντοπωλείου, Ιατρείου, Φροντιστηρίου, πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο εκκαθαριστικού οικονομικού έτους  2014.
«Ελπίζοντας ότι η παροχή μιας ακόμα υπηρεσίας στο χώρο της υγείας, θα ανακουφίσει και θα δώσει λύση στους άπορους και ανασφάλιστους γονείς παιδιών με προβλήματα λόγου, οι οποίοι παλεύουν μόνοι και αβοήθητοι μετά την κατάρρευση του Συστήματος Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας στην χώρα μας,  απευθύνουμε ένα Δημόσιο Ευχαριστώ και στην εθελόντρια λογοθεραπεύτρια κ. Μόσχου Μαρία», δήλωσε σχετικά η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη .

Μοιράσου το άρθρο!