Κοινωνία

29/07/2019 - 13:09

Και το νέο αίμα δίνει αίμα.... Στον Ευεργέτουλα

Εθελοντική Αιμοδοσία στο πολύκεντρο Ιππείου του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών και προληπτικής ιατρικής Ευεργέτουλα.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, όπως συνηθίζεται άλλωστε τα τελευταία χρόνια, η καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας. Εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να αιμοδοτήσουν 75 άτομα,εκ των οποίων πολλοί νέοι εθελοντές !!! Αιμοδότησαν τελικώς 60 άτομα!!! Τους ευχαριστούμε όλους για την διάθεση της προσφοράς τους, είτε κατάφεραν να αιμοδοτήσουν είτε όχι και τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά στην υγεία τους. 
        Σημαντική και η προσφορά των γιατρών στην επιτυχημένη διεκπεραίωση της αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς του Π.Ι. Κ.Τρίτους κ.ΤΣΟΛΑΚΗ, την γιατρό του Κ.Υ.Πλωμαρίου κ.ΑΒΡΑΜΗ, καθώς και την γενική γιατρό της Μον.Τεχν.νεφρού του νοσοκομείου μας κ.ΒΑΝΑ ΜΑΚΡΗ για την εθελοντική της εργασία.

        Άψογο όπως πάντα το προσωπικό του σταθμού της Αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας με μεγάλη αγάπη,ευαισθησία και ευσυνειδησία στην δουλειά τους. Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως!!! 
        Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία της χθεσινής αιμοδοσίας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου μας που εργάστηκαν με καλή διάθεση όλες αυτές τις μέρες για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα!!!!
Θερμές ευχαριστίες και σε όσους πρόσφεραν εδέσματα για τον μπουφέ μας και την Σουσαμλή Μαρία  για τα γλυκά της .

 
Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους μας, με υγεία!!!!

Μοιράσου το άρθρο!