Κοινωνία

22/11/2020 - 19:30

Και στην πανδημία οι αιμοδότες της Αγιάσου επιμένουν - 46 μονάδες ζωής στην αιμοδοσία της Κυριακής

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ

Έγινε σήμερα Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020, στο Γυμνάσιο Αγιάσου η 15η τακτική Εθελοντική μας Αιμοδοσία και πήγε αρκετά καλά, αν λάβουμε υπόψη πως έγινε σε συνθήκες καραντίνας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και ασυνήθιστης για την εποχή καλοκαιρίας που ευνόησε τις εργασίες ελαιοσυλλογής και έστειλε πολλούς στο βουνό.

Προσήλθαν εξήντα (60) εθελοντές, απ’ τους οποίους αιμοδότησαν τελικά οι σαράντα έξι (46), ανάμεσα στους οποίους και πέντε (5) νέοι εθελοντές αιμοδότες. Τους καλωσορίζουμε στην Ομάδα μας και τους ευχόμαστε το σημερινό βάπτισμα πυρός να γίνει εφαλτήριο για πολλές ακόμα μελλοντικές εθελοντικές αιμοδοσίες.  

Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς Νικόλαο Ζαφειρίου και Χριστίνα Τζιώτζιου, το Λευτέρη Κολοκούρα, Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων, τις νοσηλεύτριες του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Φωτεινή Κυριακού και Ελένη Κιαβουρίδου, καθώς και τον οδηγό Μιλτιάδη Τσουκαρέλη που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας.

Επίσης τον Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις Διευθύνεις του Γυμνασίου και Λυκείου Αγιάσου και την Αντιδημαρχία Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Μυτιλήνης που στήριξαν την κοινωνική μας πρωτοβουλία, καθώς και τα «Συστεγασμένα Φαρμακεία Αντιγόνης Μπαρούτη – Ελευθερίου Μπαρούτη Ο.Ε» για τη χορηγία τους.

Οι εθελοντές, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν σήμερα, θα το κάνουν στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο Μυτιλήνης το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Ομάδας μας.

 

Μοιράσου το άρθρο!