Κοινωνία

04/11/2016 - 21:00

Καλό ταξίδι Στράτο...

Σ

υγκλονισμένη είναι από χθες βράδυ η κοινωνία της Μυτιλήνης για το θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Ο Στράτος Σαραντίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην εθνική οδό Μυτιλήνης – Αεροδρομίου στο ύψος του ξενοδοχείου Λωριέτ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το  Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 23 χρονος Στράτος, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείων και ακολούθως σε κολώνα φωτισμού και ανατράπηκε στο οδόστρωμα. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης του οχήματος, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου οδηγού. 

 

Ο Στράτος εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων σε γνωστό συνεργείο αυτοκίνητων της Μυτιλήνης. Η αγάπη για τα αυτοκίνητα ήταν μεγάλη και συχνά είχε ασχοληθεί με μηχανικές βελτιώσεις. Μάλιστα σχετικές αναρτήσεις υπάρχουν και στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Οι φίλοι μιλούν για ένα ευγενικό παιδί, γεμάτο ενέργεια και πάθος για τη ζωή.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετά άτομα αναφέρουν ως αιτία του τροχαίου την ταχύτητα κρίνοντας από τις φωτογραφίες του διαμελισμένου οχήματος.  Σίγουρα όλα θα έπαιξαν το ρόλο τους…. Και η βροχή, και η ολισθηρότητα του δρόμου και  η ταχύτητα.
Ας είναι ο θάνατος του Στράτου ένα καλό μάθημα για όλους μας… για καλύτερη συμπεριφορά στους δρόμους.
 

Μοιράσου το άρθρο!