Κοινωνία

09/12/2013 - 13:03

«Κανένας συνδημότης μας να μην κάνει γιορτές μέσα στο σκοτάδι»

Η

Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος τον  Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη, ανακοινώνει ότι:

          «Το Σάββατο 7/12/2013 σε κοινή σύσκεψη   του ΥΠΕΚΑ, της ΔΕΗ και της ΚΕΔΕ, αποφασίστηκε η επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσες παροχές έχει γίνει διακοπή του και οι καταναλωτές είναι εγγεγραμμένοι στις προνοιακές και κοινωνικές δομές.

          Προκειμένου ως Δήμος να είμαστε ΑΜΕΣΑ έτοιμοι μόλις ξεκινήσει η διαδικασία, καλούμε τους συνδημότες μας οι οποίοι ήταν  εγγεγραμμένοι μέχρι 1 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους στις κοινωνικές και προνοιακές δομές του Δήμου μας και έχουν υποστεί διακοπή  παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, να το δηλώσουν στα γραφεία του Οργανισμού μας, Αγίας Ειρήνης 10 στην Μυτιλήνη, στην κ. Όλγα Χατζηλάμπρου, κοινωνική λειτουργό.

          Λόγω του ότι μέχρι και σήμερα, σε επικοινωνία μου με τους καθ’ ύλην αρμοδίους, δεν δόθηκαν διευκρινήσεις για το ποιες εννοούνται προνοιακές και κοινωνικές δομές στην εν λόγω ανακοίνωση, εμείς καλούμαι όλους τους δημότες μας που τους έχει γίνει διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος,  να το δηλώσουν στα γραφεία μας, αν  ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

Α) είναι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων,

Β) είναι εγγεγραμμένοι δικαιούχοι του Κοινωνικού μας Ιατρείου και Φαρμακείου

Γ)  είναι δικαιούχοι σίτισης στο συσσίτιο του Ν.Π.Δ.Δ μας που γίνεται καθημερινά

Δ)είναι μέλη των ΚΑΠΗ μας και έχουν χαμηλό εισόδημα

Διότι και εάν ακόμη δεν περιλαμβάνονται στην οποιαδήποτε διευκρινιστική εγκύκλιο, εμείς θα διεκδικήσουμε να συμπεριληφθούν, μιας και γνωρίζουμε την δεινή οικονομική κατάσταση όλων όσων ανήκουν στις παραπάνω δομές.

          Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν:

 αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας, αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ και υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνουν ότι τους έχει γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος και είναι εγγεγραμμένοι στις προαναφερόμενες  προνοιακές και κοινωνικές δομές του Δήμου μας.

Τονίζω ότι τα ανωτέρω δικαιολογητικά τα ζητάμε κατ’ εκτίμηση μας, ως πρώτο βήμα μέσα στην αγωνία μας  να είμαστε ΑΜΕΣΑ ΕΤΟΙΜΟΙ να δράσουμε, προκειμένου να προσπαθήσουμε ούτως ώστε κανένας συνδημότης μας να μην κάνει γιορτές μέσα στο σκοτάδι. Αν χρειαστεί οτιδήποτε άλλο, θα τους ζητηθεί συμπληρωματικά».

Μοιράσου το άρθρο!