Κοινωνία

27/02/2020 - 08:40

Κατάληψη στα Κεντρικά Λύκεια - Κλειστά τα πάντα στη Μυτιλήνη

Με το σύνθημα "Ούτε κλειστές, ούτε ανοιχτές δομές στο νησί μας" οι μαθητές των Κεντρικών Λυκείων στη Μυτιλήνη συμμετέχουν στη δεύτερη ημέρα γενικής απεργίας στη Λέσβο.

Κλειστά είναι και σήμερα όλα τα καταστήματα της Μυτιλήνης, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας και των Δήμων. 

Ανοιχτές οι τράπεζες.

Το σημερινό κάλεσμα είναι 10:30 στην πλατεία Σαπφούς.

ΑΔΕΔΥ Λέσβου 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Λέσβου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μετά την απόφαση της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους του Δημοσίου Τομέα, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. της Λέσβου να συμμετέχουν στην νέα  24ωρη απεργία την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, για το ζήτημα της δημιουργίας νέου κέντρου, το κλείσιμο των υφιστάμενων δομών και την αναίτια κρατική αστυνομική βία που εξελίσσεται στον τόπο μας

------

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

στις 10:30π.μ. στην Πλατεία Σαπφούς.

Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης  ανακοινώνει ότι λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που διανύει ο τόπος και μετά από συνεννόηση με τους υπόλοιπους φορείς, συνεχίζει την απεργιακή κινητοποίηση και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου.

------

 Εργατικό Κέντρο 

Νέα απεργία αύριο Πέμπτη 27 Φλεβάρη
Στη βια και στην καταστολή απαντάμε με νέα απεργία αύριο Πέμπτη 27 Φλεβάρη και συγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς στις 10.30 το πρωί.Να φύγουν τα ΜΑΤ εδώ και τώρα από το νησί, να κλείσουν τώρα όλα τα hot spots, να μην δημιουργηθεί κανένα νέο κέντρο - φυλακή στο νησί, ούτε ανοιχτό ούτε κλειστό, απεγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών από το νησί και τη χώρα.

----

Ενωση Γονέων

Το Δ. Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης με ομόφωνη απόφαση δηλώνει ότι στηρίζει την συνέχεια της απεργιακής κινητοποίησης , για την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020. Προτρέπουμε τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις του νησιού μας . Η επιλογή για την συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ανήκει αποκλειστικά στον κάθε γονέα .

ΓΕΩΤΕΕ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Αιγαίου του  Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στηρίζει την σημερινη 27/02/2020  απεργιακή κινητοποίηση που αποφασίστηκε από όλους τους φορείς της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και συμμετέχει ενεργά στις προγραμματισμένες για της 27 Φεβρουαρίου εκδηλώσει

Μοιράσου το άρθρο!