Κοινωνία

08/10/2012 - 07:48

Κάθε Τρίτη τρώμε έξω με 10 ευρώ!

Κάθε Τρίτη τρώμε έξω με 10 ευρώ!

Ξ

εκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου από τη Θεσσαλονίκη. Μια ακόμη ιδέα, μαζί με τις άλλες που προσπαθούν να κάνουν το κόστος της ζωής φθηνότερο μέσα στην κρίση, ανήκει στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την πρωτοβουλία «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 ευρώ» η οποία ξεκίνησε πιλοτικά στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και συνεχίζεται καθώς η επιτυχία που είχε ήταν μεγάλη.  Στη συνέχεια η δράση υιοθετήθηκε και από το Δήμο Αθηναίων.

Από τον Ιούνιο η δράση άρχισε να υλοποιείται και στη Μυτιλήνη (όχι βέβαια από το Δήμο Λέσβου... δεν έχουν καιρό για τέτοια).
Η ιστοσελίδα Lesvoskitchen.gr ανέλαβε να υλοποιήσει την ιδέα στην πόλη της Μυτιλήνης και σε όλη τη Λέσβο. Σκοπός αυτής της δράσης,όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του Lesvoskitchen.gr είναι η τόνωση του χώρου εστίασης αλλά και η ευκαιρία σε όλους μας να απολαμβάνουμε το φαγητό μας στα καλύτερα σημεία της πόλης κάθε Τρίτη μόνο με 10 ευρώ. 
 
Ενδεικτικοί χώροι εστίασης που συμμετέχουν στη δράση είναι:
 
DOLCE VITA - ristorante italiano
TABEΡΝΑ - ΑΝΤΩΝΗΣ Ταξιάρχες
CAFE BAR "BE HAPPY"
CAFE BAR " FABBRICA" (ΠΡΩΗΝ CALDO)
ΤΑΒΕΡΝΑ "ΤΟ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙ"
OYZΕΡΙ -ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "Η Γοργόνα"  Ακαδημία έναντι σχολείων 
SNACK-BAR "ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ"- ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ
 
 
Το www.Lesvoskitchen.gr απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου εστίασης να συμμετέχουν, εφόσον το επιθυμούν, στη δράση «Κάθε Τρίτη τρώμε έξω. Μενού 10 €»
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6946281270 , e-mail:  thelesvoskitchen@yahoo.gr

Μοιράσου το άρθρο!