Κοινωνία

13/01/2014 - 14:15

Κοπή βασιλόπιτας στην Άντισσα

Σ

την τελετή κοπής της βασιλόπιτας της Δημοτικής Κοινότητας Άντισσας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Τέρπανδρος», παρέστη την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, το πρωί, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ερεσού – Αντίσσης & Πέτρας, Αντώνη Κουμαρά, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ηλία Κουνιαρέλλη, τον πρ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου – Εντεταλμένο Σύμβουλο επί θεμάτων Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, Χρήστο Κορδώνη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Άντισσας, Κυριάκο Αμπατζή, παρουσία του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Στρατή Κυρατζή, του Δημοτικού Συμβούλου, Κώστα Λουκαδέλλη, Τοπικών Συμβούλων και πολλών Δημοτών.
Ο κ. Βουνάτσος, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη για μια δημιουργική χρονιά και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, Κυριάκο Αμπατζή και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για την εποικοδομητική συνεργασία, επισημαίνοντας παράλληλα την επίλυση κληρονομημένων χρόνιων προβλημάτων της Άντισσας. Ο Δήμαρχος τόνισε ακόμη ότι τα έργα που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή είναι σημαντικά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και το φυσικό περιβάλλον, εκτελούνται μέσα στις γνωστές κάκιστες οικονομικές συνθήκες, με χρηματοδοτήσεις που πέτυχε η παρούσα Δημοτική Αρχή, μετά από συστηματική και επίπονη δουλειά και δημιουργικές πρωτοβουλίες του Προέδρου, ο αυτοδιοικητικός απολογισμός του οποίου, υπήρξε εντυπωσιακός, καθώς και ο απολογισμός ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Άντισσας «Ο Τέρπανδρος», που είναι ταυτόχρονα.
Τέλος, ο κ. Βουνάτσος πρόσφερε τιμητικά δώρα διάφορα βιβλία για τις βιβλιοθήκες τόσο της Δημοτικής Κοινότητας, όσο και του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου.
 

Μοιράσου το άρθρο!