Κοινωνία

05/12/2013 - 15:12

Λέσβος: Κοινωνικός Εθελοντισμός με πράξεις

yle="text-align: justify;">Επιτροπή Ενίσχυσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Μυτιλήνης.
                                                   
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Παρά την συνεχή επιδείνωση των συνθηκών ζωής απλοί καθημερινοί άνθρωποι πρωτοπορούν στον κοινωνικό εθελοντισμό.

  • Οι Σπουδαστές της Σχολής Ο.Α.Ε.Δ με την ενθάρρυνση & τη συμμετοχή της Διέυθυνσης της Σχολής και των Καθηγητών τους, προσέφεραν 50 Μονάδες αίματος σε δύο Εθελοντικές Αιμοδοσίες που διοργάνωσε στη Σχολή ο  Σ.Ε.Α.Μυτιλήνης. Δίνουν το καλύτερο παράδειγμα & τους αξίζει κάθε επιβράβευση, την ίδια στιγμή που ηη μείιωση των καθηγητών και η έλλειψη υλικών για τα εργαστήρια, παρεμποδίζουν την ομαλή λειτουργία της Σχολής.
  • Την περασμένη Τρίτη το απόγευμα με το τσουχτερό κρύο, 14 μέλη του Σ.Ε.Α.Μυτιλήνης Νεολαίοι και Μεσήλικες περιόδευσαν στην αγορά και την προκυμαία της Μυτιλήνης διανέμοντας ενημερωτικό υλικό για την Εθελοντική Αιμοδοσία 9 -10-11 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Λέσβου.
  • Στα χωριά του Νησιού μας τον Νοέμβριο με μεγάλη φροντίδα και κοινωνική προσφορά Εθελοντών διοργανώθηκαν Εθελοντικές Αιμοδοσίες στον Παπάδο, στον Μανταμάδο, στην Στύψη, στην Πελόπη, στην Άγρα, στον Σκόπελο και στο Ίππειος.
  • Τον Δεκέβριο προγραμματίστηκαν  Εθελοντικές Αιμοδοσίες 9-10-11 στην Μυτιλήνη και 22 στην Αγιάσο.

 


Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου για την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του εθελοντισμού, το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές και τις εθελόντριες του νησιού, που στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο. Αυτά τα φωτεινά παραδείγματα θέλησης και ανθρωπιάς, ας αποτελέσουν φάρο και πυξίδα για όλους μας.

 

Διαβάστε επίσης : Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Μοιράσου το άρθρο!