Κοινωνία

14/09/2011 - 10:11

Λουτσιάνο - Έρη Ζώρα: Θρησκευτικός γάμος στη Βραζιλία

Μετά τον μυστικό πολιτικό γάμο τους, ετοιμάζονται τώρα και για θρησκευτικό στη Βραζιλία. Ο λόγος για τη σέξι τραγουδίστρια και τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο ντε Σόουζα (προπονητής της ΑΕΛ Καλλονής). Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz παντρεύτηκε μυστικά πριν από λίγους μήνες στο Δημαρχείο Ζωγράφου. Τώρα ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να κάνει και τον θρησκευτικό, με μια μεγάλη απώλεια για τη νύφη: τον πατέρα της, που δεν θα τη συνοδεύσει νυφούλα.

Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι τον συντρόφευε στο νησί της Λέσβου , όχι μόνο η σύζυγος του, Έρη, αλλά και η μητέρα της και η αδελφή της, που ήρθαν από τη Βραζιλία, για να περάσουν μαζί τις διακοπές τους.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαίρομαι που κάναμε έναν πολιτικό γάμο χωρίς να το καταλάβει κανείς. Αυτή την περίοδο κάνουμε σχέδια για τον θρησκευτικό γάμο μας» δηλώνει η Έρη Ζώρα, όσον αφορά στον μυστικό πολιτικό γάμο, αλλά και τον επερχόμενο θρησκευτικό. «Θέλουμε και οι δυο μας να πραγματοποιηθεί στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ονειρεύομαι πώς και πώς αυτή την ημέρα, να είμαι ξυπόλυτη στην παραλία και να είναι πλάι μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Λυπάμαι μόνο που δεν θα είναι κοντά μου ο πατέρας μου, που έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή…»

-----------------------

Μοιράσου το άρθρο!