Κοινωνία

15/03/2013 - 08:14

Μετακομίζει στη Μυτιλήνη λόγω έρωτα

ετακομίζει στη Μυτιλήνη λόγω έρωτα


Ο έρωτας θέλει... θυσίες! Η Τουρκάλα Νεσχάν Μουλαζίν, όπως φαίνεται, έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιδεράκη και είναι πρόθυμη να τον ακολουθήσει στη Μυτιλήνη, αφού εκεί βρίσκεται η ομάδα του αγαπημένου της. 


Ο Γιάννης Σιδεράκης (ο οποίος πλέον αγωνίζεται με την ομάδα της Καλλονής Λέσβου και έχει «κλέψει» την καρδιά του γνωστού μοντέλου) θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένος που το «έτερόν του ήμισυ» θα αφήσει την Αθήνα και θα εγκατασταθεί μαζί του, αφού δεν θέλει να λείπει από το πλευρό του ούτε στιγμή! 

Το ζευγάρι όπως αναφέρει η εφημερίδα Εσπρέσο  δείχνει πως έχει βρει κοινούς κώδικες επικοινωνίας και το να είναι μαζί είναι κάτι που το ευχαριστεί. Η Νεσχάν μιλώντας στο fthis.gr δήλωσε, μεταξύ άλλων: 

«Εκεί θα μείνουμε για λίγους μήνες, μέχρι να τελειώσουν οι υποχρεώσεις του Γιάννη το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει... Δεν με απασχολεί καθόλου που θα μείνω για λίγο καιρό μακριά από την Αθήνα. Θα είμαι με τον Γιάννη μου κι αυτό αρκεί. Εχουμε βρει τους ρυθμούς μας και η σχέση μας κυλάει τέλεια. Ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι η σχέση μας είναι σοβαρή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παντρευόμαστε. Από τη Λέσβο θα είμαι πολύ κοντά στην Τουρκία και θα “πετάγομαι” στο Αϊβαλί».
 
Τα τελευταία καλοκαίρια η Νεσχάν Μουλαζίν τα περνάει στη Μύκονο, μια και εκεί έχει την έδρα της η εταιρεία της - δεν αποκλείεται, δε, να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στη Λέσβο.

Μοιράσου το άρθρο!