Κοινωνία

28/01/2022 - 06:38

Μετέφεραν χωματουργικό μηχάνημα στη Βάστρια

Το όργιο παρανομιών της κυβέρνησης όσο αφορά την σχεδιαζόμενη κατασκευή της υπερδομής στη Βάστρια συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Χθες  μετέφεραν στην περιοχή χωματουργικό μηχάνημα της αναδόχου εταιρείας συνοδεία ανδρών της Ασφάλειας Μυτιλήνης.

Και ενώ δεν υφίσταται άδεια από το δασαρχείο για έργα και δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει ποτέ τέτοια άδεια, η Ελληνική Αστυνομία σπαταλά πόρους και συνοδεύει ιδιώτη για μια πιθανά παράνομη ενέργεια.

Σε αυτό το σημείο έχει φτάσει το Ελληνικό κράτος. Ο αστυνόμος συνοδεύει τον κλέφτη στη ληστεία! Η κυβέρνηση και ο υπουργός της κ. Μηταράκης δείχνει ύποπτη εμμονή στην κατασκευή των υπερδομών.

Έχει ψηφίσει φωτογραφικές διατάξεις προκειμένου να μπορεί ο ίδιος να γνωμοδοτεί, να αποφασίζει και να εκτελεί με τρόπο που δεν αρμόζει σε ευνομούμενες και δημοκρατικές κοινωνίες.

Στην περίπτωση της Βάστριας έχουν επίσης διαπιστωθεί και παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας και αυτό είναι κάτι που θα το βρουν μπροστά τους… Δεν γνωρίζουμε από ποια συμφέροντα είναι εξαρτώμενος ο κ. Μηταράκης και τι δεσμεύσεις έχει αναλάβει η Ελληνική κυβέρνηση.

Θα θέλαμε όμως να τους ενημερώσουμε ότι στη Λέσβο δεν θα κάνουν περίπατο όπως νομίζουν. Δεν θα τους περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Θα τους αντιμετωπίσουμε σε όλα τα μέτωπα. Στην «αίθουσα» και στο «πεζοδρόμιο»

Μοιράσου το άρθρο!